sâmbătă, 14 mai 2011

Rest in peace....


Am pierdut o persoana de care nu credeam ca ma voi atasa..
Nu stiu.. Suna cliseic.
Era profesor de mate.
Desi preda o materie urata de copii, sunt zeci, poate sute de elevi care acum plang dupa el..
Dar merita..
Vorbeam cu o fosta colega..
Care a facut doar un semestru intr-a Va cu el..
Cu toate astea..
~~**KidOo PinKy**~~ (5/14/2011 7:27:12 PM): tine.ma la curent !!


"Dl.profesor de matematica, Anton Oancia (Toni cum ii ziceau prietenii si familia) s-a stins din viata. Boala ia pus capat vietii, dupa un lung drum de tratamente si interventii medicale. Ne exprimam mahnirea pentru pierderea colegului nostru, atat noi personalul cat si elevii care l-au apreciat si l-au pretuit pentru daruirea si profesionalismul sau. A fost un profesor dorit de parintii elevilor, pentru a preda matematica copiilor lor (clasa de gimnaziu la care a fost diriginte, devenise neincapatoare la un moment dat), un diriginte implicat si atent la problemele clasei sale si ale scolii. Bun coleg cu noi, in cei aproape zece ani de cand preda la catedra colegiului, am trecut cu bune si cu rele prin multe evenimente. Ne despartim cu greu de persoana sa, insa profesorul Oancia va ramane viu in constiinta si amintirea noastra.

In ultima parte a vietii incepuse sa-l atraga lucrul pe calculator, fapt care l-a determinat sa vina "sus la calculatoare" sa intrebe, sa se intereseze, sa ne "piseze" cu tot soiul de intrebari legate de calculatoare etc. I-a placut sa fie la zi cu tehnica de calcul personala, sa se doteze cu tot soiul de gadget-uri informatice. Apreciem foarte mult interesul dumnealui pentru acest domeniu.

Dl. profesor Oancia este un model de urmat in cariera profesorala, in primul rand, pentru ca a tinut un standard ridicat al liceului nostru (multi elevi de-ai dumnealui s-au calificat la olimpiadele de matematica).

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!"

Luat de pe site-ul scolii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu